Del 3 - Gay Rainbow Pants


Sylvester har få fetischer. Men marmelad på Pågens Roast´n Toast är, trots allt, en av hans få cravings. I Sylvesters värld äter han nämligen det just så. Apelsinmarmelad med toast alltså, och inte tvärtom. Peter tittar som vanligt fascinerat på Sylvester då han staplar sin marmelad som en tvåplansvilla på sina smörgåsar. Ibland fantiserar Peter att smörgåsen är ett Jenga-spel och han väntar ivrigt på att alltsammans skall välta som ett korthus i blåst.

Och som väntat brukar Sylvester också spilla marmelad. Big surprise. Not. Och som vanligt hamnar det mesta på hans mysbyxor. Ett par mörkgråa mysbyxor med gayflaggan som revärer. Urläckra och så Sylvester. Men tyvärr är de också otroligt urtvättade. Peter minns det som igår, då de träffades första gången och Sylvester hade mysbyxorna på sig till ett vitt linne med trycket "Free like potpourri" på sig på deras första IRL-dejt i Humlegården på Östermalm våren 2001.

Det kittlar än i baguetten då han minns tillbaka. Det var blixtförälskelse vid första ögonkontakten. Det var som om han hittat hem, trots att han var den vilsna bonden i storstadsvimlet, som också är Sylvesters barndomsstad. Men vad gör man inte för honom. De hade trots allt MSN:at i hela sex månader innan själva dejten ägde rum. Så olika, men så kära.

Mysbyxorna hade Sylvester tydligen köpt i New York i mitten på 90-talet, så åren har nu tagit ut sin rätt. Där har ni också anledningen till varför byxorna tappat sin lyster och var aningen nötta på knäna. Sylvester använde därför mysbyxorna enbart som frukostbyxor, trots att han gärna velat haft dem på sig 24/7.

Inte nog med det, så hade byxorna också krympt två storlekar och man såg formen av snoppen utanpå byxorna, så Peter hade totalförbjudit Sylvester att bära byxorna utomhus. Sylvester skrattade mest åt det hela och sade: "Look at my big ball implants, in my gay rainbow pants". Peter har aldrig skrattat med honom när han sagt det. Han tyckte mest det var pinsamt.

Med mätta magar dukade de av frukostbordet och började förbereda dagens mjölkning. 
Here and now, we have to help the cow, hann Sylvester kvittra innan det sista hamnade i kylen.


Kommentarer
Postat av: Lissan

Aaaamen jag tror jag spräcker oskulden på den här bloggen och skriver första kommentaren EVEEERRRR...hehehe

Coolt...mer, mer, mer..tack =)

2008-10-18 @ 00:23:53
URL: http://lissans.blogg.se/
Postat av: Jim

Alltså. Jag vet inte vad jag skall säga?



Är du författare?

Helt underbart roligt. Vilken idé.

2008-10-18 @ 00:25:14
Postat av: Lissan

Eller inte....???

Ehh :-x

2008-10-18 @ 00:27:43
URL: http://lissans.blogg.se/
Postat av: J

Hahaha tillåme loggan har du orkat pimpa, gött =)

2008-10-18 @ 10:15:16
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Josse

Amen härliga ni är då!

2008-10-18 @ 10:52:16
URL: http://jossex.blogspot.com
Postat av: Em

Dåligt. Ge mig PORR!! :D hahaha XD Peter borde binda fast sylvester och ge honom en riktigt manlig omgång XD hahaha

2008-10-19 @ 00:57:20
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0